Ege Dönek Güvercini ve Dönücü Irklar Derneği Forumu Ege Dönek Güvercini ve Dönücü Irklar Derneği Forumu

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Eylül 04, 2010, 10:34:08 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dernek Aidatları Hk.  (Okunma Sayısı 159 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Göksel İçen
Yönetim üyesi

Yer: İzmir
Lakap: Göksel
Beslediğiniz ırklar: Dönek

« : Temmuz 07, 2010, 12:57:00 ÖS »

Değerli dönücü Irk yetiştiricisi arkadaşlarım bölgemizin büyüklüğü ve çeşitli sebepler yüzünden Karabağlar bölgesi olarak iletişim kuramadım bir süredir. Bu sebeple tüm arkadaşlarımdan özürdiliyorum.
 Derneğimizin son yapılan toplantısında alınan kararlarından biride üyelik aidatlarının toplanması ve dolayısıyla üyelerimize hizmet ulaştırılabilmesiydi.
 Yönetim kurulumuzun aldığı karar aidatlarımızım en geç 07.08.2010 tarihine kadar toplanmasıdır. Bunun için dernek hesap numarasına veya elden dernek temsilcilerimize aidatlarımızı iletelim lütfen. Derneğimizin ilk projesi ortak bir dernek lokali kurulması ve dernek üyelerimizin bu lokal aracılığı ile daha rahat iletişim ve arkadaşlıklar kurabilmesinin sağlanmasıdır.
 Camiamızın bence en büyük ihtiyacı ortak bir buluşma noktasıdır. Böylelikle dışarıdan gelen misafirlerimiz ve ilçelerimizden gelecek olan misafirlerimiz daha rahat ağırlanabilecek yer ve mekan sıkıntımız ortadan kalkacaktır.
 Bu sebep ile 07.08.2010 tarihine kadar hedefimiz aidatlarımızı toplamaktır. Karabağlar bölgesi üyelerimize bu konu için en kısa sürede ziyaretlerde bulunacağım . Sevgi ve dostlukla. Kardeşiniz Göksel İÇEN.   
Göksel İçen
Yönetim üyesi

« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2010, 01:20:31 ÖS »

Değerli abilerimizden Aydın'lı Ali lakbıyla tanınan Ali İhsan KARABOZ dernek aidatını ilk veren grup üyemiz oldu. Kendisinbin kümesleri ve kendisi hakkındaki ropörtajımızı derneğimizin bu ayki sayısında yayınlamayı planlıyoruz. Örnek devranışı için kendisine sitemiz aracılığı ile teşekkür ederim. Karabağlar gurubu Göksel İÇEN...
Göksel İçen
Yönetim üyesi

« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2010, 01:23:11 ÖS »

Pardon arkadaşlar bir yazım hatası yaptım. Derneğimizin çıkaracağı dergide yayınlayacağız.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Made in Turkey MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Ege Dönük Güvercini ve Dönücü Irklar Derneği Resmi Forumudur.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM